ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 11.07.06 № 358.

Про реорганізацію комунального підприємства охорони здоров'я "Аптека №336"

Відповідно до частини 3 статті 59 Господарського кодексу України, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 березня 1999 року № 212 "Про повноваження з управління державним та комунальним майном" (зі змінами та доповненнями), ураховуючи звернення керівників комунального підприємства охорони здоров'я "Аптека № 336" та комунального підприємства охорони здоров'я "Аптека № 352", погодження управління фармації і фармацевтичної промисловості обласної державної адміністрації:

1. Реорганізувати комунальне підприємство охорони здоров'я "Аптека №336" шляхом приєднання до комунального підприємства охорони здоров'я "Аптека № 352" на праві структурного підрозділу.

2. Управлінню фармації і фармацевтичної промисловості обласної державної адміністрації вжити заходи, пов'язані з реорганізацією комунального підприємства охорони здоров'я "Аптека № 336" шляхом приєднання до комунального підприємства охорони здоров'я "Аптека № 352".

3. Управлінню з питань майна комунальної власності обласної державної адміністрації забезпечити внесення відповідних змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 березня 1999 року № 212 "Про повноваження з управління державним та комунальним майном" (зі змінами та доповненнями).

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації С.М.Стороженка.

Голова обласної державної адміністрації А.АВАКОВ