ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 11.07.06 № 362.

Про видачу ліцензії суб'єкту господарювання на здійснення
господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення

Відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", постанови Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 року № 1698 "Про затвердження переліку органів ліцензування", розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 липня 2002 року № 317 "Про створення експертної комісії з визначення спроможності суб'єктів господарювання виконувати ліцензійні умови з централізованого водопостачання та водовідведення", ураховуючи висновки експертної комісії з визначення спроможності суб'єкта господарювання виконувати ліцензійні умови з централізованого водопостачання та водовідведення (протокол від 30 червня 2006 року № 29):

1. Видати ліцензію суб'єкту господарювання комунальному підприємству "Аква" при Мартівській сільській раді (62820, Харківська обл., Печенізькій район, с. Мартове, вул. Гагаріна, 2, код ЄДРПОУ 32845162) на здійснення господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, відповідно до поданої заяви та документів, терміном дії 5 (п'ять) років.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації В.М.Бабаєва.

Голова обласної державної адміністрації А.АВАКОВ