У К Р А Ї Н А
ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 03.05.2001 № 719

Про тимчасове закриття руху
транспорту по проспекту Леніна

В зв'язку з необхідністю проходки правого перегінного тонелю від станції метро "Наукова" до станції метро "Ботанічний сад", керуючись ст.ст.42,59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" :

1. Головному управлінню міського господарства /Савенко С.Г./ та відділу ДАІ ХМУ УМВС України в Харківській області /Лютий В.В./ видати дозвіл АТ "Спецбудмеханізація" /Пухачов В.М./ на укладку залізобетонних плит на проспекті Леніна для проїзду транспорту над тонелем з припиненням руху транспорту 4 травня 2001р. з 9-00 до 15-00.

2. АТ "Спецбудмеханізація" /Пухачов В.М./ до початку виконання робіт по узгодженню з відділом ДАІ ХМУ УМВС України в Харківській області встановити необхідні знаки та огорожу і забезпечити безпеку руху пішоходів.

3. Відділу ДАІ ХМУ УМВС України в Харківській області /Лютий В.В./ забезпечити припинення руху транспорту на пр.Леніна згідно з п.1 цього розпорядження.

4. Харківському обласному управлінню автотранспорта /Бондаренко В.Д./ та ХКП "Міськелектротранс" /Ткаченко А.П./ припинити рух автотранспорту та тролейбусів 4 травня 2001р. згідно заяви та графіка АТ "Спецбудмеханізація".

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - заступника Головнрго управління міського господарства Савенко С.Г. та голову Дзержииської районної ради у м.Харкові Литвиненко Ю.Ю.

Міський голова..

М.Д. Пилипчук