УКРАЇНА
ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 06.06.2001 № 1000

Про організацію виконання розпорядження
голови обласної державної адміністрації
від 21.05,2001р. № 316 «Про заходи щодо
забезпечення належного контролю .за виконанням документів»
.

Згідно з вимогами розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21.05.200Ір. №316 «Про заходи щодо забезпечення належного контролю за виконанням документів», виконавчі органи міської ради, райвиконкоми проводять певну роботу по забезпеченню належного контролю за своєчасним виконанням нормативній: актів України щодо стабілізації соціально-економічного становища у місті, вирішення соціальних проблем, підвищення рівня виконавчої дисципліни.

Але, незважаючи на заходи, які вживаються для поліпшення цієї роботи, ще деякі структурні підрозділи міської ради, виконкоми районних у місті рад не домоглись загального підвищення персональної відповідальності працівників за стан виконання документів вищих органів влади, виконання рішень міськвиконкому та розпоряджень міського голови.

Не в повному обсязі та на недостатньому рівні виконуються розпорядження міського голови від 14.01.2000р. №68 «Про посилення контролю за розглядом звернень громадян та службових листів, які надходять до Харківського міськвиконкому», від 16 05 2000р. № 888 «Про посилення виконавчої дисципліни та контролю за виконанням рішень міськвиконкому та розпоряджень міського голови».

З метою підвищенім рівня виконавчої дисципліни та усунення недоліків, що мають місце в роботі по виконанню документів, на підставі ст.38 та керуючись ст.ст.42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1 Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради -начальникам головних управлінь: міського господарства Савенку С.Г., економіки та комунального майна Назарову Є.О., з гуманітарних та соціальних питань Кійку В. В., начальнику головного управління бюджету та фінансів Таукешевій Т.Д., керуючому справами виконкому міської ради Остапенку П.М.:

1.1. Звернути увагу на необхідність посилення відповідальності керівників підпорядкованих виконавчих органів за стан виконавчої дисципліни та забезпечення дійового контролю за виконанням документів.

1.2. Перевірити стан виконання довгострокових документів і до 15.06.2001 р. внести пропозиції щодо продовження термінів їх виконання або зняття з контролю встановленому порядку.

2.Керівникам управлінь, відділів та інших виконавчих органів міської ради, виконкомів районних у місті рад проаналізувати стан роботи по виконанню документів та до 10.06.2001 р. скласти план заходів щодо поліпшення системи управлінської діяльності, зокрема організації діловодства і контролю за виконанням документів.

3. Керівникам управлінь, відділів та інших виконавчих органів міської ради забезпечити безумовне виконання розпоряджень міського голови від 14.01.2000р №68 «Про посилення контролю за розглядом звернень громадян та службових листів, які надходять до Харківського міськвиконкому», від 16.05.2000р. №888 «Про посилення виконавчої дисципліни та контролю за виконанням рішень міськвиконкому та розпоряджень міського голови»

4.Керуючому справами виконкому міської ради Остапенку П.М.:

4. 1 .Кожен понеділок на апаратній нараді у міського голови доповідати про стан виконавчої дисципліни щодо контрольних документів

4.2.Щотижнево на апаратні наради з керівниками відділів, підпорядкованих керуючому справами виконкому міської ради, запрошувати помічників міського голови, його заступників, де розглядати питання стану виконавчої дисципліни та вживати заходів по усуненню наявних недоліків.

5. Відділам по роботі зі зверненнями громадян (Хохлов О.В ) та організаційному (Мирошник В.Д.) щотижневе аналізувати стан виконавчої дисципліни по розгляду та виконанню контрольних документів управліннями, відділами та іншими виконавчими органами міської ради, виконкомами районних у місті рад і інформувати керівництво про існуючі тенденції та вносити пропозиції щодо покращення стану справ.

6. Помічникам міського голови, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальникам головних управлінь приймати документи, що подаються на зняття з контролю, або на підпис керівнику з порушенням встановленого терміну тільки разом з пояснювальною запискою керівника підрозділу про причини порушення та заходи впливу, вжиті до безпосереднього виконавця.

7 Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих органів ради іі

В.М. Бабаєв