ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків


Від 18.07.06

Про підготовку та проведення Великого
Слобожанського ярмарку в 2006 році


Відповідно до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2006 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 31 січня 2006 року, з метою забезпечення гідного рівня організації і проведення Великого Слобожанського ярмарку у м. Чугуєві в 2006 році:

1. Утворити робочу групу з підготовки та проведення Великого Слобожанського ярмарку в 2006 року (далі - робоча група) і затвердити її персональний склад (додається).

2. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Овсянніков С.І.) забезпечити своєчасне фінансування основних заходів Великого Слобожанського ярмарку за рахунок коштів, передбачених па розробку регіональних програм, презентаційні та виставкові заходи, спрямовані на забезпечення соціально-економічного розвитку територій.

3. Головному управлінню економіки облдержадміністрації (Дуленко А.Л.) визначити головного розпорядника Великого Слобожанського ярмарку в установленому законодавством порядку.

4. Головному управлінню зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції облдержадміністрації (Коваленко В.М.) провести необхідну організаційну роботу щодо участі в ярмарку офіційних делегацій, підприємств країн СНД та дальнього зарубіжжя.

5. Головному управлінню економіки облдержадміністрації, Головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації. Головному управлінню промисловості, транспорту і зв'язку облдержадміністрації.

Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації, Головному управлінню житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, управлінню паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації, управлінню у справах інформації облдержадміністрації, управлінню фармації і фармацевтичної промисловості облдержадміністрації, відділу зв'язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату облдержадміністрації, організаційному відділу апарату облдержадміністрації, райдержадміністраціям провести необхідну організаційну роботу з підприємствами щодо участі в основних заходах ярмарку та питань, пов'язаних із забезпеченням їх проведення.

Рекомендувати виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення провести аналогічну роботу.

6. Просити міського голову м. Чугуєва (Мінаєва Г.О.) сприяти в підготовці та проведенні ярмарку (енерго-, радіозабезпечення, охорона правопорядку, прибирання ярмаркової території, установлення та оформлення головної сцени, флажниць, вхідної арки).

7. Робочій групі з підготовки та проведення Великого Слобожанського ярмарку про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрації до 1 листопада 2006 року.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної державної адміністрації А.АВАКОВ