ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків


Від 21.07.06 № 383.

Про організацію виконання розпорядження Кабінету
Міністрів України від 27 червня 2006 року № 367-р


На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 червня 2005 року № 367-р "Про фінансування заходів з оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2006 року":

1. Визначити районні державні адміністрації розпорядниками коштів державного бюджету, виділених згідно із зазначеним розпорядженням Кабінету Міністрів України на оздоровлення та відпочинок дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей працівників органів внутрішніх справ, військовослужбовців, журналістів, які загинули під час виконання службових обов'язків, дітей загиблих шахтарів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, талановитих та обдарованих дітей.

2. Затвердити розподіл коштів у сумі 277,0 тис. грн., виділених із державного бюджету на оздоровлення та відпочинок дітей влітку 2006 року (додається).

3. Головам районних державних адміністрацій:

3.1. Підготувати та затвердити кошториси витрат та списки дітей, які будуть оздоровлені в дитячих оздоровчих таборах і санаторіях влітку 2006 року.

3.2. Забезпечити цільове використання коштів, виділених згідно із зазначеним розпорядженням Кабінету Міністрів України.

3.3. Проводити витрати згідно із затвердженими кошторисами через управління державного казначейства в Харківській області.

3.4. Про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію через управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації до 1 вересня 2006 року.

4. Управлінню у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації (Пахнін М.Л.) координувати роботу районних державних адміністрацій щодо проведення оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2006 року та до 5 вересня 2006 року інформувати Міністерство освіти і науки України про використання коштів, виділених згідно із зазначеним розпорядженням Кабінету Міністрів України. '

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Л.О.Бєлову.

Голова обласної державної адміністрації А.АВАКОВ