УКРАЇНА
ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 03.04.2002 № 697

Про організацію перевезень населення
на садово-городні ділянки у 2002 році

Відповідно до розпорядження Харківської обласної державної адміністрації від 18.03.02 року № 114 "Про організацію перевезень населення на садово-городні ділянки в 2002 році" та з метою забезпечення перевезення населення пасажирським автомобільним транспортом на садово-городні ділянки з 05.04.02 по 30.10.02 року:

1. Головному управлінню міського господарства (Кушнір М.Ф.):

1.1. Узгодити надану Харківським обласним автоуправлінням маршрутну схему пасажирського автомобільного транспорту на приміському напрямку до садово-городніх ділянок, кількість необхідного рухомого складу та режим його роботи на кожному маршруті.

1.2. Укласти з автопідприємствами договори на надання населенню транспортних послуг з перевезення на садово-городні ділянки.

Термін - 03.04.02 року.

2. Головному управлінню бюджету та фінансів (Таукешева Т.Д.) в межах отриманої міським бюджетом з Державного бюджету субвенції на компенсацію за пільговий проїзд з урахуванням фактичних обсягів перевезень пільгових категорій громадян, а також в межах коштів, передбачених по міському бюджету на 2002 рік на фінансову підтримку автопідприємств при умові збитковості маршрутів, забезпечити фінансування пасажирських перевезень населення на садово-городні ділянки та на міських автобусних маршрутах, які працюють згідно укладених договорів на перевезення.

3. Районним у м. Харкові радам 3.1. Відпрацювати з підприємствами та організаціями питання їх участі у перевезенні своїх працівників на садово-городні ділянки власним або замовленим автотранспортом.

3.2. Забезпечити поточне утримання у належному стані під'їзних доріг на автостанціях та прилеглій території.

4. ХМУ УМВС України в Харківській області (Маслій К.В.), районним у м. Харкові радам забезпечити належний порядок на автобусних станціях та зупинках пасажирського транспорту.

5. Міській санітарно-епідеміологічній станції (Колпакова Т.М.) забезпечити систематичний контроль за санітарним станом автостанцій і зупиночних пунктів.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на в.о. начальника Головного управління міського господарства Кушніра М.Ф.

Міський голова

М.Д. Пилипчук