Про заборону відвідання хвойних насаджень протягом пожежонебезпечного періоду 2005 року

Розпорядження Харківської обласної державної адміністрації
від 15 квітня 2005 року N 149

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
25 квітня 2005 р. за N 26/841

З метою запобігання пожеж, недопущення порушень правил пожежної безпеки в лісах, ураховуючи високу пожежонебезпечність хвойних насаджень області, антропогенну причину виникнення 95 % лісових пожеж, відповідно до статті 13 Лісового кодексу України, рішення обласної ради від 28 квітня 1998 року "Про делегування повноважень обласної ради", ураховуючи згоду постійних комісій обласної ради з питань аграрної політики (протокол N 30 від 15.03.2005), з питань будівництва, житлово-комунального господарства та екології (протокол N 31 від 23.03.2005):

1. Заборонити доступ населення та заїзд транспортних засобів (за виключенням випадків, пов'язаних з охороною лісів і ліквідацією надзвичайних ситуацій) у хвойні насадження в травні - жовтні при високих (IV - V) класах пожежної небезпеки.

2. Райдержадміністраціям, управлінню МВС України в Харківській області, усім лісокористувачам забезпечити виконання розпорядження.

3. Управлінню з питань цивільної оборони та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації, Харківському обласному управлінню лісового господарства про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію до 15 листопада 2005 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Бабаєва В. М.

5. Це розпорядження набирає дії в порядку, установленому чинним законодавством.

 

Голова обласної державної
адміністрації 

 
А. Аваков