ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 29.12.06 № 705.

Про надання в оренду без зміни цільового призначення земельних ділянок відкритому акціонерному
товариству "Харківський підшипниковий завод" під звалище промислових відходів і автодорогу до
звалища на території Чугуївського району


Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і складання документів, що посвідчують право користування земельними ділянками відкритому акціонерному товариству "Харківський підшипниковий завод" під звалище промислових відходів і автодорогу до звалища на території Чугуївського району, ураховуючи позитивний висновок Чугуївської районної державної адміністрації, відповідно до статей 17, 65, 66, 84, 122-125, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і складання документів, що посвідчують право користування земельними ділянками відкритому акціонерному товариству "Харківський підшипниковий завод" під звалище промислових відходів і автодорогу до звалища на території Чугуївського району.

2. Надати в оренду без зміни цільового призначення земельні ділянки відкритому акціонерному товариству "Харківський підшипниковий завод" під звалище промислових відходів і автодорогу до звалища загальною площею 14,9024 га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Чугуївського району терміном на 5 років.

3. Відкритому акціонерному товариству "Харківський підшипниковий завод":

3.1. У місячний термін із дня прийняття розпорядження звернутися до Чугуївської районної державної адміністрації для укладення договору оренди земельних ділянок.

3.2. Приступити до використання земельних ділянок тільки після встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), укладення договору оренди та його державної реєстрації.

4. Чугуївській районній державній адміністрації укласти в установленому порядку договір оренди земельних ділянок, зазначених у пункті 2 цього розпорядження.

5. Обласному головному управлінню земельних ресурсів:

5.1. Забезпечити внесення змін до земельно-кадастрової документації.

5.2. Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 червня 2007 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ