ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 29.12.06 № 706.

Про погодження місця розташування виробничих (швейних, пакувальних, збіркувальних), адміністративних
та допоміжних приміщень для акціонерного товариства закритого типу "ГЕЯ" по вул. Військовій, 9 в м. Харкові


Розглянувши матеріали погодження місця розташування виробничих (швейних, пакувальних, збіркувальних), адміністративних та допоміжних приміщень для акціонерного товариства закритого типу "ГЕЯ" по вул. Військовій, 9 в м. Харкові, відповідно до статей 17, 149, 151, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Погодити місце розташування виробничих (швейних, пакувальних, збіркувальних), адміністративних та допоміжних приміщень для акціонерного товариства закритого типу "ГЕЯ" по вул. Військовій, 9 в м. Харкові загальною площею 0,2686 га за рахунок земель державного підприємства "Харківський радіозавод "ПРОТОН".

2. Акціонерному товариству "ГЕЯ" у місячний термін з дня прийняття цього розпорядження звернутися до Харківської міської ради з клопотанням про одержання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

3. Обласному головному управлінню земельних ресурсів інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 червня 2007 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ