ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків


Від
11.01.07 № 8.

Про надання в оренду земельної ділянки відкритому акціонерному товариству "Укртелеком"
для експлуатації підсилюючого пункту НПП-6, що не обслуговується, кабельної магістралі
КМ-26с, по проспекту Академіка Курчатова, 23 у місті Харкові


Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і складання документу, що посвідчує право користування земельною ділянкою відкритому акціонерному товариству "Укртелеком" для експлуатації підсилюючого пункту НПП-6, що не обслуговується, кабельної магістралі КМ-26с по проспекту Академіка Курчатова, 23 у місті Харкові, відповідно до статей 17, 65, 75, 122-125, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою відкритому акціонерному товариству "Укртелеком" для експлуатації підсилюючого пункту НПП-6, що не обслуговується, кабельної магістралі КМ-26с по проспекту Академіка Курчатова, 23 у місті Харкові.

2. Надати в оренду земельну ділянку площею 0,0010 га відкритому акціонерному товариству "Укртелеком" за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення для експлуатації підсилюючого пункту НПП-6, що не обслуговується, кабельної магістралі КМ-26с по проспекту Академіка Курчатова, 23 у місті Харкові строком на 25 років.

3. Відкритому акціонерному товариству "Укртелеком":

3.1. У місячний термін із дня прийняття розпорядження звернутися до Харківської міської ради для укладення договору оренди земельної ділянки.

3.2. Приступити до використання земельної ділянки тільки після встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), укладення договору оренди та його державної реєстрації.

4. Запропонувати Харківській міській раді укласти в установленому порядку договір оренди земельної ділянки, зазначеної в пункті 2 цього розпорядження.

5. Обласному головному управлінню земельних ресурсів:

5.1. Забезпечити внесення змін до земельно-кадастрової документації.

5.2. Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 серпня 2007 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ