Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2006 рік на виконання Обласної програми стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 - 2010 роки

Розпорядження Харківської обласної державної адміністрації
від 25 квітня 2006 року N 227

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
6 червня 2006 р. за N 26/896

Із змінами і доповненнями, внесеними
 розпорядженням Харківської обласної державної адміністрації
 від 28 серпня 2006 року N 444

З метою забезпечення реалізації Обласної програми стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 - 2010 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2005 року, розвитку молочного скотарства, нарощування чисельності поголів'я корів у сільськогосподарських підприємствах області, збільшення обсягів виробництва молока та ефективного використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2006 рік:

1. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2006 рік на виконання Обласної програми стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 - 2010 роки (додається).

2. Начальникам Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації та Головного фінансового управління облдержадміністрації, головам районних державних адміністрацій забезпечити виконання Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2006 рік на виконання Обласної програми стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 - 2010 роки.

3. Головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації (Войтов І. М.) про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію за підсумками I півріччя, III кварталу та до 25 січня 2007 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. О. Звєрєва.

5. Це розпорядження набирає чинності в установленому порядку.

 

Голова обласної
державної адміністрації 

 
А. Аваков 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Харківської обласної державної адміністрації
від 25 квітня 2006 р. N 227

Зареєстровано
в Харківському обласному управлінні юстиції
6 червня 2006 р. за N 26/896 


Порядок
використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2006 рік на виконання Обласної програми стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 - 2010 роки

1. Цей Порядок визначає механізм нарахування та виплати коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2006 рік (по КФК 180410, КЕКВ 1310) для виконання Обласної програми стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 - 2010 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2005 року, які спрямовуються в поточному році на фінансову підтримку розвитку молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах області через виплати доплат за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення (далі - Порядок).

2. Головним розпорядником коштів обласного бюджету, що виділяються на виконання Обласної програми стабілізації та розвитку тваринництва на 2006 - 2010 роки, є Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Кошти, що передбачені в обласному бюджеті для фінансової підтримки розвитку молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах області, перераховуються Головним фінансовим управлінням облдержадміністрації головному розпоряднику коштів згідно з помісячним розписом у межах бюджетних призначень, установлених кошторисом.

Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації на підставі відомостей на поголів'я корів та його приріст за рахунок власного відтворення, представлених управліннями агропромислового розвитку районних державних адміністрацій, рівень районних комісій по здійсненню контролю за достовірністю даних, спрямовує (за підсумками I півріччя, III кварталу і станом на 1 грудня 2006 року) через органи Державного казначейства України кошти на реєстраційні рахунки сільськогосподарських підприємств - одержувачів фінансової підтримки, відкриті в районних відділеннях Державного казначейства.

3. Фінансова підтримка розвитку молочного скотарства надається сільськогосподарським підприємствам області, які з 1 січня 2006 року по 1 грудня 2006 року збільшили чисельність корів за рахунок власного відтворення, за умови збереження поголів'я станом на 1 січня 2007 року.

Доплата за приріст поголів'я корів здійснюється в розмірі 1000 гривень за кожну добавлену голову.

Виплата доплат проводиться за підсумками I півріччя, III кварталу і станом на 1 грудня 2006 року.

Обов'язковими умовами при нарахуванні та виплаті доплат для сільськогосподарських підприємств є ідентифікація та реєстрація в установленому порядку всього поголів'я великої рогатої худоби.
Обов'язковими умовами при нарахуванні та виплаті доплат для сільськогосподарських підприємств є ідентифікація та реєстрація в установленому порядку наявного поголів'я корів.

(абзац четвертий пункту 3 у редакції розпорядження
 Харківської обласної державної адміністрації від 28.08.2006 р. N 444)

4. Для отримання фінансової підтримки за приріст поголів'я корів сільськогосподарські підприємства подають управлінням агропромислового розвитку райдержадміністрацій до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом (за підсумками I півріччя, III кварталу і станом на 1 грудня 2006 року), такі документи:

- відомість па поголів'я корів та його приріст за рахунок власного відтворення у двох примірниках згідно з додатком 1;

- копію звіту про стан тваринництва за 2005 рік (Форма N 24-сг, затверджена наказом Державного комітету статистики України від 22.06.2005 року N 158), засвідчену органами статистики;

- копію витягу з державного Реєстру тварин, що підтверджує ідентифікацію та реєстрацію великої рогатої худоби в господарстві, засвідчену нотаріусом чи посадовою особою виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради.
- копію витягу з державного Реєстру тварин, що підтверджує ідентифікацію та реєстрацію наявного поголів'я корів у господарстві, засвідчену нотаріусом чи посадовою особою виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради.

(абзац четвертий пункту 4 у редакції розпорядження
 Харківської обласної державної адміністрації від 28.08.2006 р. N 444)

Відповідальність за достовірність даних, відображених у відомостях і формах зоотехнічного обліку, несуть керівники сільськогосподарських підприємств згідно з чинним законодавством.

Сільськогосподарські підприємства, що здійснюють господарську діяльність з розвитку молочного скотарства не за місцем їх реєстрації, подають зазначені документи управлінням агропромислового розвитку районних державних адміністрацій за місцем провадження діяльності.

5. З метою розгляду та перевірки достовірності даних, які відображені у відомостях на поголів'я корів та його приріст за рахунок власного відтворення, представлених сільськогосподарськими підприємствами, районні державні адміністрації утворюють комісії для здійснення контролю за достовірністю даних, до складу яких входять начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, фахівці зазначених управлінь з тваринництва і фінансово-економічної служби, представники органів Державного департаменту ветеринарної медицини та Державного комітету статистики України (за погодженням з їх керівниками).

Комісії розглядають подані документи, установлюють достовірність наданої інформації, при необхідності виїжджають у господарства та приймають рішення щодо нарахування доплати, про що складається відповідний протокол. Рішення приймаються простою більшістю голосів членів комісії.

6. Управління агропромислового розвитку райдержадміністрацій на підставі отриманих від сільськогосподарських підприємств документів, що зазначені у пункті 4 цього Порядку, протягом трьох днів узагальнюють інформацію і складають відомість на поголів'я корів та його приріст за рахунок власного відтворення в сільськогосподарських підприємствах у двох примірниках згідно з додатком 2.

Один примірник залишається в управлінні агропромислового розвитку райдержадміністрації, другий разом із рішенням районної комісії щодо нарахування доплати подається до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, Головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації протягом трьох днів узагальнює дані зазначених відомостей, готує зведену відомість про нарахування фінансової підтримки розвитку молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах області через виплати доплат за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення за формою згідно з додатком 3 і розподіл коштів у межах кошторису та подає його до органів Державного казначейства України для перерахування сум доплат на реєстраційні рахунки сільськогосподарських підприємств-одержувачів.

7. З метою забезпечення контролю за збереженням поголів'я корів та ефективністю використання коштів обласного бюджету, що спрямовуються на фінансову підтримку розвитку молочного скотарства, сільськогосподарські підприємства до 10 січня 2007 року подають управлінням агропромислового розвитку райдержадміністрацій інформацію про нарахування та одержання фінансової підтримки за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення у 2006 році згідно з додатком 4.

Управління агропромислового розвитку райдержадміністрацій до 15 січня 2007 року узагальнюють і подають інформацію про нарахування та одержання фінансової підтримки за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення в сільськогосподарських підприємствах до Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації згідно з додатком 5.

Протягом трьох днів Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації узагальнює отриману інформацію та подає до Головного фінансового управління облдержадміністрації інформацію про нарахування та одержання фінансової підтримки за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення в сільськогосподарських підприємствах у 2006 році за формою згідно з додатком 6.

У разі, якщо в сільськогосподарському підприємстві станом на 1 січня 2007 року поголів'я корів виявиться меншим ніж на той період, за підсумками якого нарахована доплата, то підприємство повертає отриману доплату до обласного бюджету пропорційно зменшенню поголів'я. Винятком є сільськогосподарські підприємства, у яких зменшення поголів'я було викликано обставинами непереборної сили та подіями, що відбуваються незалежно від волі і бажання підприємства (страйк, пожежа, аварія, паводок, ураган, буря, повінь, блискавка тощо).

8. Відповідальність за цільове використання коштів обласного бюджету, що надходять для фінансової підтримки розвитку молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах області через виплати доплат за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення, покладається на Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації - головного розпорядника коштів.

 

Керівник апарату обласної
державної адміністрації 

 
В. Камчатний 


 

Додаток 1
до Порядку 


Найменування сільськогосподарського підприємства ________________________________________

Місцезнаходження _____________________________________________________________________

Ідентифікаційний код _________________________________

Номер поточного рахунку _____________________________

Найменування та код (МФО) відділення банку ______________________________________________
______________________________________________________________________________________


ВІДОМІСТЬ
на поголів'я корів та його приріст за рахунок власного відтворення

 

на 1 січня 2006 р. 

на 1 квітня (1 липня, 1 жовтня, 1 грудня) 2006 р. 

Приріст поголів'я корів 

усього з початку року 

у тому числі за рахунок власного відтворення 

усього з початку року 

приріст поголів'я за звітний період, на яке нараховується доплата 

Поголів'я корів (за винятком м'ясних) 

 

 

 

 

 


Керівник 

____________
(підпис) 

___________________
(ініціали та прізвище) 

Головний бухгалтер 

____________
(підпис) 

___________________
(ініціали та прізвище) 

"___" ____________ 2006 р.

М. П. 

 

 


 

Додаток 2
до Порядку 


ВІДОМІСТЬ
на поголів'я корів та його приріст за рахунок власного відтворення в сільськогосподарських підприємствах
______________________ району
станом на ________2006 року

Найменування сільськогосподарського підприємства, ідентифікаційний код, номер поточного рахунку, найменування відділення та МФО банку 

Поголів'я корів 

Приріст поголів'я корів 

на 1 січня 2006 р. 

на 1 квітня (1 липня, 1 жовтня, 1 грудня) 2006 р. 

усього з початку року 

у тому числі за рахунок власного відтворення 

усього з початку року 

приріст поголів'я за звітний період, на яке нараховується доплата 

 

 

 

 

 

 


Начальник управління агропромислового
розвитку районної державної адміністрації 

 
_____________
(підпис) 

 
___________________
(ініціали та прізвище) 

"___" ____________ 2006 року

М. П. 

 

 


 

Додаток 3
до Порядку 


ЗВЕДЕНА ВІДОМІСТЬ
про нарахування фінансової підтримки розвитку молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах області через виплати доплат за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення станом на ________2006 року

Район, найменування сільськогосподарського підприємства, ідентифікаційний код, номер поточного рахунку, найменування відділення та МФО банку 

Поголів'я корів 

Приріст поголів'я корів 

Сума фінансової підтримки, гривень 

на 1 січня 2006 р. 

на 1 квітня (1 липня, 1 жовтня, 1 грудня) 2006 р. 

усього з початку року 

у тому числі за рахунок власного відтворення 

усього з початку року 

приріст поголів'я за звітний період, на яке нараховується доплата 

 

 

 

 

 

 

 


Начальник Головного управління
агропромислового розвитку обласної
державної адміністрації 

 
 
_____________ (підпис) 

 
 
_______________________
(ініціали та прізвище) 

"___" ____________ 2006 року

М. П. 

 

 


 

Додаток 4
до Порядку 


Найменування сільськогосподарського підприємства ________________________________________

Місцезнаходження _____________________________________________________________________

Ідентифікаційний код _____________________________________

Номер поточного рахунку __________________________________

Найменування та код (МФО) відділення банку ______________________________________________
______________________________________________________________________________________


Інформація
про нарахування та одержання фінансової підтримки за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення у 2006 році

 

Поголів'я корів 

Приріст поголів'я корів 

Сума фінансової підтримки, гривень 

на 1 січня 2006 р. 

на 1 січня 2007 р. 

усього за рік 

у тому числі за рахунок власного відтворення 

нараховано 

сплачено 

усього за рік 

приріст поголів'я, на який була нарахована доплата 

Поголів'я корів (за винятком м'ясних) 

 

 

 

 

 

 

 


Керівник 

___________
(підпис) 

_______________
(ініціали та прізвище) 

Головний бухгалтер 

___________
(підпис) 

__________________
(ініціали та прізвище) 

"___" ____________ 2007 р.

М. П. 

 

 


 

Додаток 5
до Порядку 


Інформація
про нарахування та одержання фінансової підтримки за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення в сільськогосподарських підприємствах
________________ району
у 2006 році

Найменування сільськогосподарського підприємства 

Поголів'я корів 

Приріст поголів'я корів 

Сума фінансової підтримки, гривень 

на 1 січня 2006 р. 

на 1 січня 2007 р. 

усього за рік 

у тому числі за рахунок власного відтворення 

нараховано 

сплачено 

усього за рік 

приріст поголів'я, на який була нарахована доплата 

 

 

 

 

 

 

 

 


Начальник управління агропромислового
розвитку районної державної адміністрації 

 
__________
(підпис) 

 
_________________
(ініціали та прізвище) 

"___" ____________ 2007 року

М. П. 

 

 


 

Додаток 6
до Порядку 


Інформація
про нарахування та одержання фінансової підтримки за приріст поголів'я корів за рахунок власного відтворення в сільськогосподарських підприємствах у 2006 році

Район, найменування сільськогосподарського підприємства 

Поголів'я корів 

Приріст поголів'я корів 

Сума фінансової підтримки, гривень 

на 1 січня 2006 р. 

на 1 січня 2007 р. 

усього за рік 

у тому числі за рахунок власного відтворення 

нараховано 

сплачено 

усього за рік 

приріст поголів'я, на який була нарахована доплата 

 

 

 

 

 

 

 

 


Начальник Головного управління
агропромислового розвитку обласної
державної адміністрації 

 
 
_____________ (підпис) 

 
 
______________________
(ініціали та прізвище) 

"___" ____________ 2007 року

М. П. 

 

 


____________