ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 18.01.07 № 26.

Про надання в оренду зі зміною цільового призначення земельної
ділянки відкритому акціонерному товариству "Галичина"


Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки відкритому акціонерному товариству "Галичина" для будівництва офісного центру по здійсненню послуг у сфері земельних відносин на території Дергачівського району, ураховуючи позитивний висновок Дергачівської районної державної адміністрації, відповідно до статей 17, 20, 122-125, 186, 207-209, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки відкритому акціонерному товариству "Галичина" для будівництва офісного центру по здійсненню послуг у сфері земельних відносин на території Дергачівського району.

2. Надати в оренду зі зміною цільового призначення земельну ділянку відкритому акціонерному товариству "Галичина" для будівництва офісного центру по здійсненню послуг у сфері земельних відносин (землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення), загальною площею 0,3360 га ріллі, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Дергачівського району терміном на 49 років.

3. Відкритому акціонерному товариству "Галичина":

3.1. Відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва згідно із законодавством України на спеціальні рахунки відповідних місцевих рад.

3.2. У місячний термін із дня прийняття цього розпорядження звернутися до Дергачівської районної державної адміністрації для укладення договору оренди земельної ділянки.

3.3. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), укладення договору оренди земельної ділянки та його державної реєстрації.

4. Дергачівській районній державній адміністрації укласти в установленому порядку договір оренди земельної ділянки, зазначеної в пункті 2 цього розпорядження.

5. Обласному головному управлінню земельних ресурсів:

4.1. Забезпечити внесення змін до земельно-кадастрової документації.

4.2. Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 серпня 2007 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ