ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 22.01.07 № 31.

Про видачу ліцензії приватному підприємству "СОЛЕКС" на здійснення
господарської діяльності з організації та утримання гральних закладів


Відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", постанови Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 року №1698 "Про затвердження переліку органів ліцензування", розпорядження голови облдержадміністрації від 3 червня 2003 року №169 "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", ураховуючи висновки експертної комісії з визначення спроможності суб'єкта господарювання виконувати ліцензійні умови з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів (протокольне рішення від 17 січня 2007 року № 89):

1. Видати ліцензію приватному підприємству "СОЛЕКС" (код ЄДРПОУ 24102644, юридична адреса: 03164, м. Київ, вулиця Генерала Наумова, 23-Б) на здійснення господарської діяльності з організації та утримання гральних закладів, відповідно до поданої заяви та документів, терміном на п’ять років.

2. Управлінню культури і туризму облдержадміністрації попередити приватне підприємство "СОЛЕКС" про те, що господарська діяльність з проведення азартних Ігор здійснюється на підставі ліцензії на організацію діяльності з проведення азартних ігор.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.П.Третецького.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ