ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 23.03.07 № 149.

Про затвердження висновку стосовно погодження проекту землеустрою
щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки, яка знаходиться
у власності громадянина Малєєва С.І. для передачі в оренду ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем."


Розглянувши проект землеустрою щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки, яка знаходиться у власності громадянина Малєєва С.І., для передачі в оренду ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." під розміщення базової станції стільникового зв'язку в садовому товаристві "Приозерне" на території Малорогозянської сільської ради Золочівського району, ураховуючи позитивний висновок Золочівської районної державної адміністрації, відповідно до статей 17, 20, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 року № 502 "Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб":

1. Затвердити висновок про погодження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки, яка знаходиться у власності Малєєва С.І., для передачі в оренду ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." під розміщення базової станції стільникового зв'язку в садовому товаристві "Приозерне" на території Малорогозянської сільської ради Золочівського району загальною площею 0,004 га (додається).

2. Подати проект землеустрою щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки, яка знаходиться у власності громадянина Малєєва С.І., для передачі в оренду ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." під розміщення базової станції стільникового зв'язку в садовому товаристві "Приозерне" на території Малорогозянської сільської ради Золочівського району та висновок про погодження зазначеного проекту землеустрою до Кабінету Міністрів України для прийняття відповідного рішення.

3. Обласному головному управлінню земельних ресурсів інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 вересня 2007 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної адміністрації

А.АВАКОВ