ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 23.03.07 № 143.

Про надання в постійне користування земельної ділянки Казенному
підприємству "Харківське конструкторське бюро з двигунобудування"


Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Казенному підприємству "Харківське конструкторське бюро з двигунобудування" для експлуатації та обслуговування виробничих і адміністративних будівель та споруд по вул. Морозова, 13 у місті Харкові, відповідно до статей 17, 65, 66, 122, 123, 125, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Казенному підприємству "Харківське конструкторське бюро з двигунобудузання" для експлуатації та обслуговування виробничих і адміністративних будівель та споруд по вул. Морозова, 13 у місті Харкові.

2. Надати в постійне користування без зміни цільового призначення земельну ділянку Казенному підприємству "Харківське конструкторське бюро з двигунобудування" площею 2,7379 га, за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення для експлуатації та обслуговування виробничих і адміністративних будівель та споруд по вул. Морозова, 13 у місті Харкові.

3. Казенному підприємству "Харківське конструкторське бюро з двигунобудування":

3.1. У місячний термін із дня прийняття цього розпорядження замовити виготовлення державного акта на право постійного користування земельною ділянкою організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію).

3.2. Приступити до використання земельної ділянки тільки після встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), одержання державного акта на право постійного користування земельною ділянкою та його державної реєстрації.

3.3. Забезпечити додержання режиму охоронних зон інженерних мереж.

4. Просити Харківську міську раду видати державний акт на право постійного користування земельною ділянкою, зазначеною в пункті 2 цього розпорядження.

5. Обласному головному управлінню земельних ресурсів:

5.1. Забезпечити внесення змін до земельно-кадастрової документації.

5.2. Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 вересня 2007 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної адміністрації

А. АВАКОВ