ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням голови

облдержадміністрації

23.03.07 №149

 

ВИСНОВОК

про погодження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення

частини земельної ділянки, яка знаходиться у власності громадянина

Малєєва С.І., для передачі в оренду ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем."

 

Розглянувши проект землеустрою щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки, яка знаходиться у власності громадянина Малєєва С.І. для передачі в оренду ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." під розміщення базової станції стільникового зв'язку в садовому товаристві "Приозерне" на території Малорогозянської сільської ради Золочівського району, ураховуючи позитивний висновок Золочівської районної державної адміністрації, відповідно до статей 17, 20, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 року № 502 „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб":

 

1. Погодити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки, яка знаходиться у власності громадянина Малєєва С.І. для передачі в оренду ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." під розміщення базової станції стільникового зв'язку в садовому товаристві "Приозерне" на території Малорогозянської сільської ради Золочівського району.

 

2. Громадянину Малєєву С.І. :

 

2.1. Відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва згідно із законодавством України на спеціальні рахунки відповідних місцевих рад.

 

2.2. Приступити до використання земельної ділянки тільки після зміни цільового призначення земельної ділянки, установлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), одержання державного акта на право власності на земельну ділянку та його державної реєстрації.

 

Заступник голови-керівник апарату

облдержадміністрації                                                                               Л.Лучанінова