ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 04.04.07 № 182
Про створення робочої групи

Указом Президента України від 2 квітня 2007 року №264/2007 "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України" призначені позачергові вибори до Верховної Ради України на 27 травня 2007 року, неділю.

З метою організації виконання вимог частини 2 статті 20, частини 1 статті 54, частини 8 статті 66, частини 8 статті 67, частини 2 статті 81, статті 118 Закону України "Про вибори народних депутатів України" (у редакції Закону України від 7 липня 2005 року № 2777-ІV) стосовно сприяння органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування виборчим комісіям у здійсненні ними своїх повноважень на період виборчої кампанії по позачергових виборах народних депутатів України, надання приміщень, забезпечення інвентарем, транспортними засобам, засобами звязку, оргтехнікою, зберігання виборчої та іншої документації і матеріальних цінностей, оперативного вирішення інших питань у межах повноважень, визначених чинним законодавством, керуючись статтями 6, 39 Закону України "Про місцеві державні адміністрації":

1. Утворити робочу групу та затвердити її персональний склад (додається).

2. Робочій групі до 17 квітня 2007 року розробити та затвердити план заходів з підготовки та проведення в області позачергових виборів народних депутатів України.

3. Головам райдержадміністрацій до 17 квітня 2007 року :

3.1. Утворити аналогічні робочі групи.

3.2. Визначити місця майбутнього розташування виборчих комісій згідно з вимогами чинного законодавства та розробити конкретні заходи щодо створення належних умов для роботи комісій.

3.3. Провести роботу з підготовки пропозицій щодо формування дислокації виборчих дільниць відповідно до вимог чинного законодавства.

3.4. У визначені виборчим законодавством терміни провести в повному обсязі роботу щодо відведення місць та обладнання стендів, дошок оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

3.5. Вирішити питання щодо надання приміщень, придатних для проведення публічних заходів передвиборної агітації, які організовують відповідні виборчі комісії.

Рекомендувати міським головам міст обласного значення, головам районних у м. Харкові рад здійснити аналогічні заходи.

4. Райдержадміністраціям про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію через організаційний відділ апарату до 20 квітня 2007 року.
Запропонувати міським головам міст обласного значення надати аналогічну інформацію у визначений термін.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Л.О.Лучанінову та заступника голови облдержадміністрації Я.П.Ющенка.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ