ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 10.04.07 № 196
Про участь підприємств Харківської області в національній виставці "Товари України" у м. Мінську, Республіка Білорусь

Відповідно до пункту 2.9 Протоколу тринадцятого засідання Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва від 23 листопада 2006 року щодо забезпечення участі України в національній виставці "Товари України" у м. Мінську, Республіка Білорусь, з 15 по 18 травня 2007 року, ураховуючи заходи, передбачені в додатку 2 до Регіональної програми розвитку експортного потенціалу Харківської області на 2007-2008 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 26 грудня 2006 року № 145-У:

1. Головному управлінню зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції облдержадміністрації (Коваленко В.М.) організувати презентацію Харківської області на національній виставці "Товари України".

2. Головному управлінню житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації (Бесараб А.І.), Головному управлінню промисловості, транспорту і зв'язку облдержадміністрації (Вавилов В.М.), Головному управлінню економіки облдержадміністрації (Дуленко А.Л.), Головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації (Жорник М.І.), Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації (Лунячек В.Е.), управлінню паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації (Без'язичний В.Ф.) провести необхідну організаційну роботу з підприємствами області щодо їх участі в національній виставці "Товари України".

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Я.П. Ющенка.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ