ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 11.04.07 № 201
Про затвердження висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ "Завод залізобетонних конструкцій" на території м. Харкова

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Завод залізобетонних конструкцій" для ділянки по видобуванню піску на території Основ'янського родовища по вул. Озерній у Червонозаводському районі м. Харкова, відповідно до статей 17, 149, 151, 186, 207-209, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити висновок про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ "Завод залізобетонних конструкцій" для ділянки по видобуванню піску на території Основ'янського родовища по вул. Озерній у Червонозаводському районі м. Харкова загальною площею 5,3227 га за рахунок земель лісогосподарського призначення ДП "Жовтневе лісове господарство" (додається).

2. Подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ "Завод залізобетонних конструкцій" для ділянки по видобуванню піску на території Основ'янського родовища на території міста Харкова та висновок про погодження зазначеного проекту землеустрою до Держкомзему України для підготовки пропозицій Кабінету Міністрів України.

3. Обласному головному управлінню земельних ресурсів інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 грудня 2007 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ