ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 19.04.07 № 217
Про надання в оренду без зміни цільового призначення земельної ділянки ТОВ "Холдинг Зерноторгівельна компанія"

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Холдинг Зерноторгівельна компанія" для будівництва нових і реконструкції існуючих будівель елеватора на території Домаської сільської ради Лозівського району, ураховуючи позитивний висновок Лозівської районної державної адміністрації, відповідно до статей 17, 65, 66, 122-125, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ "Холдинг Зерноторгівельна компанія" для будівництва нових і реконструкції існуючих будівель елеватора на території Домаської сільської ради Лозівського району.

2. Надати в оренду без зміни цільового призначення земельну ділянку ТОВ "Холдинг Зерноторгівельна компанія" для будівництва нових та реконструкції існуючих будівель елеватора загальною площею 7,0793 га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Домаської сільської ради Лозівського району строком на 25 років.

3. ТОВ "Холдинг Зерноторгівельна компанія":

3.1. У місячний термін із дня прийняття цього розпорядження їзернутися до Лозівської районної державної адміністрації для укладення дого5ооу оренди земельної ділянки

3.2. Приступити до використання земельної ділянки тільки після встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), укладення договору оренди та його державної реєстрації.

4. Лозівській районній державній адміністрації укласти з установленому порядку договір оренди земельної ділянки, зазначеної в пункті 2 цього розпорядження.

5. Обласному головному управлінню земельних ресурсів:

5.1. Забезпечити внесення змін до земельно-кадастрової документації.

5.2. Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання цього розпорядження до 1 серпня 2007 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ