ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 19.04.07 № 218
Про надання в постійне користування земельної ділянки СТГО "Південна залізниця" по вул. Виконкомівській, 31 у місті Харкові

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки статутному територіально-галузевому об'єднанню "Південна залізниця" для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі (тягової підстанції № 1) по вул. Виконкомівській, 31 у місті Харкові , відповідно до статей 17, 65, 67, 68, 84, 122, 123, 125, 126, 186, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки СТГО "Південна залізниця" для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі (тягової підстанції № 1) по вул. Виконкомівській, 31 у місті Харкові.

2. Надати в постійне користування СТГО "Південна залізниця" земельну ділянку площею 1,4026 га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі (тягової підстанції № 1) по вул. Виконкомівській, 31 у місті Харкові.

3. СТГО "Південна залізниця":

3.1. У місячний термін із дня прийняття цього розпорядження замовити виготовлення державного акта на право постійного користування земельною ділянкою організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію).

3.2. Приступити до використання земельної ділянки тільки після встановлення меж земельної ділянки а натурі (на місцевості), одержання державного акта на право постійного користування земельною ділянкою та його державної реєстрації.

4. Запропонувати Харківській міській раді видати державний акт на право постійного користування земельною ділянкою, зазначеною з пункті 2 цього розпорядження.

5. Обласному головному управлінню земельних ресурсів:

5. 1. Забезпечити внесення змін до земельно-кадастрової документації.

5.2. Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 березня 2008 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ