ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 20.04.07 № 224
Про участь підприємств Харківської області в загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна"

Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2005 року № 1337/2005 "Про вдосконалення проведення виставково-ярмаркових заходів у Національному комплексі "Експоцентр України", доручення Кабінету Міністрів України від 28 вересня 2005 року № 49229/1-05 22-25 серпня 2007 року в Національному комплексі "Експоцентр України" (м.Київ) відбудеться презентація експозицій областей України на загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна".

У рамках виставкового заходу буде проведено Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року".

З метою гідної демонстрації потенціалу області, її здобутків і надбань, подальшого розвитку нових форм співробітництва, представлення на Всеукраїнський конкурс кращих наукових розробок, зразків продукції та послуг:

1. Утворити робочу групу з підготовки та участі Харківської області в загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна-2007" (далі - робоча група) і затвердити її персональний склад (додається).

2. Покласти на галузеві управління облдержадміністрації: Головне управління агропромислового розвитку, Головне управління промисловості, транспорту і зв'язку, Головне управління зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції, Головне управління економіки, Головне управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури, Головне управління освіти і науки, управління паливно-енергетичного комплексу, управління фармації і фармацевтичної промисловості відповідальність за організаційну роботу безпосередньо із суб'єктами господарювання щодо їх участі в основних заходах із виставкової акції:

- у виставці-презентації області, у форматі галузевих експозицій, на яких демонструються досягнення економіки області, у тому числі, за формування експозицій;

- у Всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар року" із представленням підприємствами нових видів продукції, послуг і наукових розробок;

- у підготовці та проведенні ділових заходів, які ввійдуть до програми презентації області.

Інформацію щодо участі підприємств області у зазначених заходах надати Головному управлінню економіки облдержадміністрації до 25 квітня 2007 року.

3. Райдержадміністраціям провести необхідну організаційну роботу щодо гідної участі підприємств області в зазначених заходах.

Рекомендувати виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення провести аналогічну роботу.

4. Відділу з питань взаємодії із засобами масової інформації апарату облдержадміністрації забезпечити висвітлення основних заходів виставкової акції в засобах масової інформації та на телебаченні.

5. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації забезпечити своєчасне фінансування заходів за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на розробку регіональних програм, презентаційні та виставкові заходи, спрямовані на забезпечення соціально-економічного розвитку територій.

6. Головному управлінню економіки облдержадміністрації визначити головного розпорядника презентації Харківської області в рамках загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна" у встановленому законодавством України порядку.

7. Робочій групі про виконання розпорядження інформувати облдержадміністрацію до 10 вересня 2007 року.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ