ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 24.04.07 № 228
Про визначення розпорядника бюджетних коштів, виділених для здійснення заходів щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи в 2007 році

Відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2007 рік", постанови Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2007 року № 296 "Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів державного бюджету для здійснення заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків Чорнобильської катастрофи":

1. Визначити головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації розпорядником бюджетних коштів, виділених Харківській області в 2007 році за програмою "Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

2. Розпоряднику бюджетних коштів :

2.1. Забезпечити використання коштів за призначенням.

2.2. Інформувати про хід виконання розпорядження облдержадміністрацію та Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи щокварталу не пізніше ніж до 20 числа місяця, що настає за звітнім періодом, і щороку - не пізніше ніж до 25 січня наступного року.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації. І.О.Терехова.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ