ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 24.04.07 № 233
Про видачу ліцензії товариству з обмеженою відповідальністю "ПАЛЬМІРА ІНТЕРНЕШНЛ" на здійснення господарської діяльності з організації та утримання гральних закладів

Відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", постанови Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 року №1698 "Про затвердження переліку органів ліцензування", розпорядження голови облдержадміністрації від 3 червня 2003 року №169 "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", ураховуючи висновки експертної комісії з визначення спроможності суб'єкта господарювання виконувати ліцензійні умови з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів (протокольне рішення від 11 квітня 2007 року № 99):

1. Видати ліцензію товариству з обмеженою відповідальністю "ПАЛЬМІРА ІНТЕРНЕШНЛ" (код ЄДРПОУ 33817424, юридична адреса: 61001, м. Харків, вул. Мироносицька, буд. 93, кв. 45) на здійснення господарської діяльності з організації та утримання гральних закладів, відповідно до поданої заяви та документів, терміном на п'ять років.

2. Управлінню культури І туризму облдержадміністрації попередити товариство з обмеженою відповідальністю "ПАЛЬМІРА ІНТЕРНЕШНЛ" про те, що господарська діяльність із проведення азартних ігор здійснюється на підставі ліцензії на організацію діяльності з проведення азартних ігор.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Л.О.Бєлову.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ