ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 23.04.07 № 225
Про призначення іменних стипендій облдержадміністрації та персональних стипендій імені О.С. Масельського студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації

Зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Харківській області 10 травня 2007 року за № 10/932

Відповідно до законів України "Про загальнодержавну програму підтримки молоді на 2004-2008 роки", "Про вищу освіту", "Про місцеві державні адміністрації" та обласної програми "Молодь Харківщини" на 2006-2008 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 31 січня 2006 року № 12-ІV, з метою стимулювання навчальної і наукової діяльності та творчої активності студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації:

1. Установити 10 іменних стипендій облдержадміністрації та 9 персональних стипендій імені О.С.Масельського по 300,0 гривень щомісяця студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

Виплату стипендій здійснювати з 1 вересня 2007 року.

2. Утворити стипендіальну комісію при обласній державній адміністрації та затвердити її персональний склад (додається).

3.Затвердити Положення про призначення іменних стипендій облдержадміністрації та персональних стипендій імені О.С.Масельського студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації (додається).

4. Головному управлінню освіти і науки обласної державної адміністрації (Лунячек В.Е.) забезпечити фінансування витрат на виплату стипендій за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті по галузі "Освіта".

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Л.О. Бєлову.

6. Це розпорядження набирає чинності в установленому порядку.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ