ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 11.05.07 № 272
Про надання лісової ділянки в довгострокове тимчасове користування лісами

Розглянувши матеріали щодо надання лісової ділянки громадянину Черних Валентину Петровичу в довгострокове тимчасове користування лісами в рекреаційних цілях, ураховуючи погодження постійного користувача, територіального органу центрального органу виконавчої влади з питань лісового господарства, відповідно до статей 1, 18, 31, 67 і 74 Лісового кодексу України:

1. Надати громадянину Черних Валентину Петровичу лісову ділянку площею 0,8000 га в довгострокове тимчасове користування лісами за рахунок земель лісового фонду, що знаходяться в постійному користуванні ДП "Данилівський дослідний державний лісгосп", у кв. 85 Південного лісництва, для рекреаційних цілей строком на 49 років.

2. ДП "Данилівський дослідний державний лісгосп" забезпечити укладення договору довгострокового тимчасового користування лісами з громадянином Черних Валентином Петровичем у встановленому порядку.

3. Громадянину Черних Валентину Петровичу:

3.1. Укласти договір довгострокового тимчасового користування лісами.

3.2. Неухильно дотримуватися вимог Лісового кодексу України та інших законодавчих актів щодо користування лісами для рекреаційних цілей.

4. Обласному управлінню лісового господарства інформувати обласну державну адміністрацію про виконання, розпорядження до 31 серпня 2007 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О.Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ