ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 15.05.07 № 276
Про зняття з балансу Управління містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації будівлі за адресою: м. Харків, вул. Б. Хмельницького, 12 та передачі її на баланс АТ "Житлобуд-2"

Відповідно до Закону України "Про охорону культурної спадщини", Закону України "Про місцеві державні адміністрації", Закону України "Про управління об'єктами державної власності", наказу Державного Казначейства України та Міністерства економіки України від 10 серпня 2001 року № 142/181, керуючись Положенням "Про управління містобудування та архітектури", Положенням про управління державним майном, яке не увійшло до статутних фондів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі, затвердженим наказом Фонду державного майна України та Міністерством економіки України від 19 травня 1999 року № 908/68, планом приватизації орендного підприємства АТ "Житлобуд-2", затвердженого начальником регіонального відділення Фонду Державного майна України по Харківській області 8 липня 1993 року:

1. Зняти з балансу Управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації будівлю за адресою: м. Харків, вул. Б. Хмельницького, 12 та передати її на баланс АТ "Житлобуд-2".

2. Управлінню містобудування та архітектури обласної державної адміністрації створити комісію по передачі зазначеної будівлі.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації В.М. Бабаєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ