ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням голови

облдержадміністрації

11.04.07          № 201

 

ВИСНОВОК

про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ "Завод залізобетонних конструкцій" на території м. Харкова

 

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Завод залізобетонних конструкцій" для ділянки по видобуванню піску на території Основ'янського родовища по вул. Озерній у Червонозаводському районі м. Харкова, відповідно до статей 17, 149, 151, 186, 207-209, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

 

1. Погодити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Завод залізобетонних конструкцій" для ділянки по видобуванню піску на території Основ'янського родовища по вул. Озерній у Червонозаводському районі м. Харкова загальною площею 5,3227 га за рахунок земель лісогосподарського призначення, які перебувають у постійному користуванні ДП "Жовтневе лісове господарство".

 

2. ТОВ "Завод залізобетонних конструкцій":

 

2.1. Відшкодувати втрати лісогосподарського виробництва згідно із законодавством України на спеціальні рахунки відповідних місцевих рад.

 

2.2. Відшкодувати збитки постійному землекористувачу ДП "Жовтневе лісове господарство".

 

2.3. Приступити до використання земельної ділянки тільки після встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), укладення договору оренди та його державної реєстрації.

 

Заступник голови-керівник апарату

облдержадміністрації                                                                                           Л.Лучанінова