ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 21.05.07 № 299
Про надання лісової ділянки в довгострокове тимчасове користування лісами

Розглянувши матеріали щодо надання лісової ділянки громадянину Борисенку Михайлу Миколайовичу в довгострокове тимчасове користування лісами в рекреаційних цілях, ураховуючи погодження постійного користувача, територіального органу центрального органу виконавчої влади з питань лісового господарства, відповідно до статей 1, 18, 31, 67, 68 і 74 Лісового кодексу України:

1. Надати громадянину Борисенку Михайлу Миколайовичу лісову ділянку площею 0,2500 га в довгострокове тимчасове користування лісами за рахунок земель лісового фонду, що знаходяться в постійному користуванні ДП "Вовчанське лісове господарство", у кв. 68 вид. 6, 8, 12 Старосалтівського лісництва, для рекреаційних цілей строком на 49 років.

2. ДП "Вовчанське лісове господарство" забезпечити укладення договору довгострокового тимчасового користування лісами з громадянином Борисенком Михайлом Миколайовичем у встановленому порядку.

3. Громадянину Борисенку Михайлу Миколайовичу: .

3.1. Укласти договір довгострокового тимчасового користування лісами.

3.2. Неухильно дотримуватися вимог Лісового кодексу України та інших законодавчих актів щодо користування лісами для рекреаційних цілей.

4. Обласному управлінню лісового господарства інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 30 листопада 2007 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В.О.Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ