ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 25.05.07 № 314
Про впорядкування структури апарату обласної державної адміністрації

Відповідно до ст. 5 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2006 року № 736 "Деякі питання структури місцевих державних адміністрацій":

1. Ліквідувати відділ зв'язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату облдержадміністрації.

2. Внести до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 червня 2005 року № 274 (зі змінами) такі зміни:

у додатку 2 до зазначеного розпорядження пропозицію 2 виключити;

у зв'язку з цим позиції 3-12 вважати відповідно позиціями 2-11;

у розділі 1 додатка 3 до зазначеного розпорядження позицію 6 "Відділ (сектор) зв'язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації" замінити позицією такого змісту:

"Відділ (сектор) зв'язків із засобами масової інформації та громадськістю".

3. Відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації (Шевцова С.О.):

попередити працівників відділу зв'язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату облдержадміністрації про наступне вивільнення у зв'язку з ліквідацією відділу;

разом з відділом фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації (Лобас Н.М.) у встановленому порядку забезпечити затвердження штатного розпису апарату облдержадміністрації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Л.О. Лучанінову.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ