ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 30.05.07 № 318
Про проведення пам'ятникоохоронних робіт будівлі-пам'ятки архітектури по вул. Римарській, 21 у м. Харкові (Харківська обласна філармонія)

Відповідно до Закону України "Про охорону культурної спадщини" з метою проведення пам'ятникоохоронних робіт на пам'ятці архітектури місцевого значення - Харківській обласній філармонії:

1. Визначити управління капітального будівництва облдержадміністрації замовником на проведення пам'ятникоохоронних робіт будівлі-пам'ятки архітектури місцевого значення - Харківська обласна філармонія (охоронний номер 426) за рахунок бюджетних коштів.

2. Управлінню капітального будівництва облдержадміністрації про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію щокварталу до 20 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 18 квітня 2006 року № 134.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації В.М. Бабаєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ