ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 05.06.07 № 332
Про Координаційну раду з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

З метою забезпечення виконання Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи":

1. Утворити Координаційну раду з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, і затвердити її персональний склад ( додається).

2. 3атвердити Положення про Координаційну раду з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (додається).

3. 3 метою посилення соціального захисту постраждалих від аварії на ЧАЕС громадян управлінням і відділам облдержадміністрації надавати свої пропозиції головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації для опрацювання та подальшого розгляду на засіданнях Координаційної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 жовтня 2005 року № 539 "Про вирішення проблемних питань з соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації І.О.Терехова.

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ