ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 13.07.07 № 428
Про підготовку та проведення етнофестивалю "Печенізьке поле"

З метою забезпечення гідного рівня організації та проведення 21 липня 2007 року етнофестивалю "Печенізьке поле":

1. Утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення етнофестивалю "Печенізьке поле" і затвердити його персональний склад (додається).

2. Організаційному комітету розробити план заходів з підготовки та проведення етнофестивалю "Печенізьке поле" і забезпечити його виконання.

3. Управлінню культури і туризму облдержадміністрації (Супруненко Н.А.) забезпечити організаційну та методичну роботу щодо проведення творчої програми фестивалю.

4. Начальникам управлінь, відділів та інших структурних підрозділів обласної державної адміністрації спільно з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування організувати виконання розпорядження за напрямами своєї діяльності.

5. Запропонувати головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення забезпечити участь представників у заходах фестивалю.

6. Організаційному комітету з підготовки та проведення етнофестивалю "Печенізьке поле" про виконання розпорядження інформувати облдержадміністрацію до 20 серпня 2007 року.

7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ