ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 16.07.07 № 444
Про внесення змін до складу ліквідаційних комісій

У зв’язку з кадровими змінами у відділі з питань взаємодії з органами юстиції обласної державної адміністрації:

1. Внести зміни до складу ліквідаційної комісії з ліквідації управління з питань майна комунальної власності обласної державної адміністрації, утвореної розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 25 січня 2007 року № 40 "Про ліквідацію управління з питань майна комунальної власності обласної державної адміністрації":

1.1. Вивести з 12 липня 2007 року зі складу ліквідаційної комісії у зв’язку зі звільненням Бабенка Дмитра Анатолійовича, заступника начальника відділу з питань взаємодії з органами юстиції обласної державної адміністрації.

1.2. Ввести з 12 липня 2007 року до складу ліквідаційної комісії Грішина Андрія Васильовича, спеціаліста I категорії - юрисконсульта відділу з питань взаємодії з органами юстиції обласної державної адміністрації.

1.3. Призначити Грішина А.В. головою ліквідаційної комісії.

2. Визнати таким, що втратило чинність з 12 липня 2007 року, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29 січня 2007 року № 47 "Про призначення Д.Бабенка головою комісії з ліквідації управління з питань майна комунальної власності обласної державної адміністрації".

3. Вивести з 12 липня 2007 року зі складу ліквідаційної комісії з ліквідації управління фармації і фармацевтичної промисловості обласної державної адміністрації, утвореної розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 13 березня 2007 року № 115 "Про ліквідацію управління фармації і фармацевтичної промисловості обласної державної адміністрації", Бабенка Дмитра Анатолійовича, заступника начальника відділу з питань взаємодії з органами юстиції обласної державної адміністрації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника керівника апарату обласної державної адміністрації І.М.Вдовиченка.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ