ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 19.07.07 № 448
Про створення Харківського обласного центру для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді

Відповідно до Закону України "Про соціальну роботу з дітьми та молоддю" (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2004 року № 1126 "Про заходи щодо вдосконалення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю" (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2006 року № 148 "Про затвердження Типового положення про центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді" (зі змінами):

1. Утворити Харківський обласний центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді у Балаклійському районі, смт. Андріївка, вул. 1 Травня, 93.

2. Затвердити Положення про Харківський обласний центр для
ВІЛ-інфікованих дітей та молоді (додається).

3. Управлінню у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації (Пахнін М.Л.):

3.1. Щорічно при формуванні видатків обласного бюджету на соціальні програми у галузі сім’ї, жінок, молоді та дітей передбачати кошти на фінансування Харківського обласного центру для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.

3.2.Забезпечити вирішення організаційних питань, пов’язаних з утворенням Харківського обласного центру для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.

4. Директору Обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Зотовій Т.В. вирішити необхідні кадрові питання та затвердити штатний розпис у встановленому порядку.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Л.О. Бєлову.

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ