ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 20.07.07 № 467
Про створення робочої групи з питань розробки методології розрахунку тарифів на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху

З метою забезпечення оперативного керування та своєчасного впливу на процеси необхідності змін тарифів на послуги пасажирського автотранспорту загального користування, що залежать від коливань цін складових собівартості, опрацювання рекомендацій щодо визначення рівня тарифів у реальних умовах у межах повноважень, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року №1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів):

1. Утворити робочу групу з питань розробки методології розрахунку тарифів на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні.

2. Затвердити персональний склад робочої групи з питань розробки методології розрахунку тарифів на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні (додається).

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Я.П.Ющенка.

Голова обласної державної
fдміністрації

А.АВАКОВ