ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 20.08.07 № 530
Про стимулювання розвитку території м. Первомайський

Аналіз діяльності Державного підприємств "Хімпром", яке є містоутворючим для м. Первомайський, свідчить про вкрай незадовільний стан підприємства протягом останніх років. Нестабільна збиткова робота, накопичення боргів перед бюджетом, Пенсійним фондом, за енергоносії та з виплати заробітної плати призвели до зупинки підприємства.

Моніторинг показників розвитку м. Первомайський підтверджує критичний соціально-економічний стан і як наслідок - зростання соціальної напруги серед населення міста.

З метою подолання кризового стану в м. Первомайський і створення правових, економічних та організаційних засад, вжиття заходів щодо стимулювання розвитку території відповідно до Закону України "Про стимулювання розвитку регіонів", керуючись ст. 6 Закону України "Про місцеві державні адміністрації":

1. Головному управлінню економіки облдержадміністрації, галузевим управлінням облдержадміністрації в місячний термін підготувати висновок щодо наявності в м. Первомайський показників розвитку, за якими території визначаються депресивними.

2. Головному управлінню економіки облдержадміністрації до 1 жовтня 2007 року направити матеріали до Міністерства економіки України для вирішення питання про надання території м. Первомайський статусу депресивної.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації В.М.Бабаєва.

Голова обласної державний
адміністрації

А.АВАКОВ