ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 25.03.08 № 148
Щодо забезпечення належних умов для проведення матчів Чемпіонату України з футболу і фіналу Кубка України з футболу 2008 року на стадіоні КП ОСК "Металіст"

З метою забезпечення вимог чинного законодавства у сфері фізичного виховання, культури і спорту, нормативно-регламентних норм Федерації футболу України, ураховуючи звернення та рекомендації фахівців, спортивних функціонерів, депутатів обласної ради, на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998р. № 2025:

1. Визнати таким, що не відповідає стандартам якості, вимогам Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд професіональних клубів 2007/2008 рр., Правилам гри у футбол футбольне поле стадіону КП ОСК "Металіст".

2. Визнати неможливим проведення на вказаному полі тренувань та змагань будь-якого рівня і заборонити його використання, як спортивного обладнання КП ОСК "Металіст".

3. Начальнику управління у справах фізичної культури та спорту обласної державної
адміністрації Жданову В.І.:

3.1.Організувати проведення щоденного моніторингу стану футбольного поля і робіт щодо його відновлення.

3.2. Спільно з федерацією футболу Харківської області, представниками професіональних футбольних клубів вивчити стан стадіонів, футбольних полів, розташованих у місті Харкові та області, і надати пропозиції щодо можливості проведення на них чергових матчів Чемпіонату України з футболу серед команд професіональних клубів України 2007/2008 рр.

3.3. Установити дієвий контроль за виконанням розпорядження дирекцією КП ОСК "Металіст".

3.4. Попередити директора КП ОСК "Металіст" Шевченка В.Г. про персональну відповідальність за збереження комунального майна та відновлення футбольного поля стадіону у стислий термін.

3.5. Про прийняте розпорядження терміново повідомити Федерацію футболу України та Професійну футбольну лігу України.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.


Заступник голови обласної
державної адміністрації

С.Стороженко