ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 07.07.08 № 386
Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29 грудня 1997 року № 1315

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків


від 7 липня 2008 року
№386


Про внесення змін до розпорядження
голови обласної державної адміністрації
від 29 грудня 1997 року № 1315


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2008 року № 338 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України" внести до Інструкції з питань діловодства в обласній державній адміністрації, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації від 29 грудня 1997 року № 1315 (у редакції розпорядження голови облдержадміністрації від 15 листопада 2004 року № 470, зі зміною, внесеного розпорядженням голови облдержадміністрації від 7 липня 2005 року № 315) такі зміни:

1. Підпункт 1.6 доповнити новим абзацом другим такого змісту:

"забезпечувати дотримання строків виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України, рішеннями Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем'єр-міністра України, строків, установлених для вирішення питань, що порушені в листах Президента України, Голови Верховної Ради України та його заступників, голів комітетів Верховної Ради України і депутатських фракцій, Голови Конституційного Суду України, Голови Верховного Суду України та голів вищих спеціалізованих судів, Генерального прокурора України, а також строків виконання інших документів, що надходять до установи".

2. Абзац перший підпункту 3.2.6 викласти в такій редакції:

"Голові облдержадміністрації відразу після реєстрації передаються акти законодавства, доручення Прем'єр-міністра України, запити і звернення народних депутатів України, інша кореспонденція, що надходить від органів вищого рівня, в папці з грифом "Невідкладно".

3. У підпункті 3.3.2, в абзаці третьому підпункту 3.3.9, абзаці другому підпункту 4.1.6, абзаці третьому підпункту 4.5.1, абзаці першому підпункту 4.8.1., абзаці першому підпункту 6.1.4 слова "акти та доручення Президента України" в усіх відмінках замінити словами "акти Президента України" у відповідному відмінку.

4. Абзац четвертий підпункту 4.5.1. викласти в такій редакції:

"Зовнішнє погодження проектів зазначених документів проводиться установами, яким проекти надіслано для розгляду, у строк, визначений їх розробниками".

5. У абзаці першому підпункту 4.8.1. слова "здійснюється згідно з орієнтовним графіком", "зазначеним документом" замінити словами "здійснюється згідно з орієнтовними графіками", "зазначеними документами".

6. Абзац п'ятий підпункт 4.8.1. викласти в такій редакції:

"днем виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України, рішеннями Кабінету Міністрів України та дорученнями Прем'єр-міністра України, вважається день реєстрації в установі вихідних документів, що містять інформацію про виконання відповідних завдань".

7. Підпункт 6.2.2. Інструкції з питань діловодства в обласній державній адміністрації викласти в такій редакції:

"6.2.2. Документи без зазначення строку виконання виконуються не пізніше як за ЗО календарних днів, а документи з позначкою "терміново" - протягом 7 робочих днів від дати підписання документа. У цьому разі для підготовки доручення до документа надається один день. Строки виконання депутатських звернень і запитів установлені відповідними актами законодавства".

Голова обласної державної
адміністрації

А. АВАКОВ