ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 05.08.08 № 468
Про виконання бюджету області за І півріччя 2008 року та завдання по його виконанню до кінця року

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків


від 5 серпня 2008 року
№ 468


Про виконання бюджету
області за І півріччя 2008 року
та завдання по його виконанню
до кінця року


З метою якісного виконання і перевиконання доходів як місцевих бюджетів, так і державного бюджету, забезпечення в повному обсязі фінансування видатків бюджету, ураховуючи рішення колегії обласної державної адміністрації від 28 липня 2008 року:

1. Державній податковій адміністрації у Харківській області забезпечити виконання надходжень доходів до бюджетів усіх рівнів за показниками, затвердженими місцевими радами.

2. Головам районних державних адміністрацій разом із начальниками галузевих управлінь І відділів обласної державної адміністрації:

2.1. Вжити комплекс заходів, спрямованих на виконання вимог статті 47 Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" щодо передбачення в повному обсязі асигнувань на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ і на оплату за спожиті бюджетними установами енергоносії.

2.2. Забезпечити скорочення заборгованості підприємств, установ та організацій на відповідній території" по податках і зборах до місцевих бюджетів усіх рівнів.

2.3. Забезпечити скорочення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях.

2.4. Посилити контроль за виконанням умов договорів оренди землі.

2.5. Провести оптимізацію видатків бюджетних установ з метою недопущення заборгованості із заробітної плати та енергоносіїв.

2.6. Вжити заходи щодо недопущення: небюджетної кредиторської заборгованості та зростання простроченої дебіторської та кредиторської заборгованості.

Рекомендувати міським головам міст обласного значення здійснити аналогічні заходи.
3. Управлінням, відділам та іншим структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадміністраціям до 20 жовтня 2008 року надати Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації Інформацію щодо виконання даного розпорядження.

4. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Овсянніков СІ.) інформувати голову облдержадміністрації про виконання розпорядження до 1 листопада 2008 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації В.М.Бабаєва.

Голова обласної державної
адміністрації

А.АВАКОВ