УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

44 сесія 5 скликання


РІШЕННЯ


Від 26.05.2010 р. № 137/10

м. Харків

Про надання юридичним особам згоди на розробку містобудівних обґрунтувань розміщення об'єктів

На підставі ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Закону України «Про основи містобудування», ст. ст. 23, 24 Закону України «Про планування і забудову територій», керуючись ст. ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Харківська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати юридичним особам, згідно з додатком, згоду на розроблення містобудівних обґрунтувань розміщення об'єктів.

2. Юридичним особам, зазначеним у додатку, розробити і погодити у встановленому порядку містобудівні обґрунтування розміщення об'єктів.

3. Попередити юридичних осіб, зазначених у додатку:

3.1. Про необхідність виконання виконавчої зйомки М 1:500 земельної ділянки та занесення її до єдиного топографічного плану масштабу 1:500, який ведеться Департаментом містобудування, архітектури та земельних відносин.

3.2. Щодо здійснення благоустрою прилеглої до об'єкта території, згідно з робочим проектом, зокрема, приведення її у стан не гірший, ніж до початку будівництва.

3.3. Що містобудівні обґрунтування будуть затверджені окремими рішеннями міської ради у встановленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Харківської міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин та на секретаря Харківської міської ради.


Секретар міської ради Г.А. Кернес


Додаток

до рішення 44 сесії Харківської міської ради 5 скликання «Про надання юридичним особам згоди на розробку містобудівних обґрунтувань розміщення об'єктів»

від 26.05.2010 р. № 137/10


Перелік юридичних осіб, яким надається

згода на розроблення містобудівних обґрунтувань розміщення

об'єктів на раніше відведенній території


1. КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА» - для реконструкції приміщень першого поверху нежитлової будівлі літ. «А-4» з будівництвом вхідної групи по пр. Московському, 195, на раніше відведеній території.


Заступник директора Департаменту -

начальник управління, головний

архітектор міста С.Г. Чечельницький