УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 05.07.2010 № 1806


Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання в.о. заступника міського голови директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань міської ради Горбунової-Рубан С.О. щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування заступнику начальника відділу соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань міської ради Мирошниченко Олені Олександрівні, на підставі ст.18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001 року № 1689 та ст.ст. 42,50,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування Мирошниченко Олені Олександрівні, заступнику начальника відділу соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Департаменту охорони здоров'я та соціальних, питань міської ради до 22 серпня 2011 року включно.

2.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на в.о. заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань міської ради Горбунову-Рубан С.О.


Секретар міської ради Г.А. Кернес