УКРАЇНА
ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 09.02.2001 № 229

Про Порядок укладання договорів.

З метою упорядкування укладання договорів від імені міської ради і міськвиконкому та здійснення контролю за належним виконанням передбачених договорами зобов'язань, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити Порядок укладання договорів від імені міської ради і міськвиконкому (додається).

2. Секретарю міської ради, першому заступнику та заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючому справами виконкому, начальнику головного управління бюджету і фінансів, керівникам управлінь, відділів та інших виконавчих органів міської ради:

- привести у відповідність до цього Порядку раніше укладені договори;

- забезпечити виконання положень цього Порядку.

3. Керівникам виконавчих органів міської ради, що мають статус юридичної особи, розробити і затвердити порядок укладання договорів від імені відповідних виконавчих органів.

4. Встановити, що контроль за виконанням передбачених договорами зобов'язань здійснює відповідний підрозділ, який готує проект договору.

5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 10.11.98 р. № 2201 "Про Порядок укладання договорів".

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Остапенко П.М.

Міський голова М.Д. Пилипчук

Затверджено
розпорядженням міського голови
від 09.02.2001 № 229

ПОРЯДОК
укладання договорів від імені міської ради або виконкому.

1. Питання доцільності і необхідності укладання того чи іншого договору від імені міської ради або міськвиконкому розглядається міським головою або його першим заступником на підставі доповідної записки відповідного підрозділу (головного управління, управління, відділу та інш.) міської ради з питань, які віднесені до його компетенції, з необхідним обгрунтуванням.

2. За дорученням міського голови або його першого заступника відповідний підрозділ готує проект договору, що укладається від імені міської ради або виконкому, та узгоджує його з іншими підрозділами міської ради, якщо предмет договору стосується їх повноважень.

3. Проект договору попередньо розглядається юридичним підрозділом відповідного головного управління міської ради і подається до юридичної служби міської ради для погодження.

4. Договір від імені міської ради або виконкому підписується міським головою, секретарем міськради, першим заступником, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконкому або іншою особою згідно наданих повноважень.

5. Після підписання договору сторонами, він реєструється в організаційному відділі міської ради, де йому присвоюється порядковий номер і зберігається один екземпляр договору з необхідними матеріалами. Договір набуває чинності з дня його реєстрації.