УКРАЇНА
ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 26.02.2002 № 418

Про внесення змін до положення Головного
управління міського господарства

У зв'язку зі змінами в організації праці, удосконаленням діловодства в Головному управлінні міського господарства на підставі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 цього Закону

1. В нести до Положення про Головне управління міського господарства Харківської міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови від 25.05.98 р. № 1110 (зі змінами та доповненнями) наступні зміни:

1.1. Вилучити зі структури Головного управління (п. 6.1) відділ оперативного управління та контролю за виконанням доручень. 1.2.Включити до структури Головного управління (п. 6.1) сектор оперативного управління та контролю за виконанням доручень.

2. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради -начальнику Головного управління міського господарства Савенку С.Г.:

- провести згідно з чинним законодавством відповідні заходи, які пов'язані зі зміною у структурі Головного управління міського господарства;

- підготувати зміни до штатного розпису Головного управління міського господарства з 01 травня 2002 року.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника головного управління міського господарства Савенка С.Г.

Міський голова М.Д. Пилипчук