УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 22.03.2012 № 1327

Про встановлення меморіальної дошки

З метою увічнення пам'яті Почесного громадянина міста Харкова Володимира Всеволодовича Крайнєва, враховуючи клопотання директора Харківської середньої спеціальної музичної школи-інтернату, рекомендації Міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища, на підставі Положення про порядок встановлення в місті Харкові меморіальних дощок, затвердженого рішенням 34 сесії Харківської міської ради 5 скликання № 153/09 від 24.06.2009, Положення про звання «Почесний громадянин міста Харкова», затвердженого рішенням 14 сесії Харківської міської ради 6 скликання №646/12 від 22.02.2012 керуючись ст.ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.):

1.1. Здійснити заходи з виготовлення та встановлення меморіальної дошки Володимиру Всеволодовичу Крайнєву на будівлі Харківської середньої спеціальної музичної школи-інтернату за адресою: вул. К. Маркса, 19.

1.2. Затвердити текст напису на меморіальній дошці.

1.3. Узгодити ескіз (проект) меморіальної дошки з Управлінням містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради (Чечельницький С.Г.).

1.4. Узгодити безпосереднє місце установки меморіальної дошки з Управлінням містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради (Чечельницький С.Г.).

1.5. Спільно з Радою Почесних громадян міста Харкова (Пилипчук М.Д.) забезпечити організацію урочистого відкриття меморіальної дошки.

2. Прийняти до відома, що витрати на виготовлення та встановлення меморіальної дошки здійснюються за рахунок коштів, передбачених «Комплексною міською програмою розвитку культури в місті Харкові на 2011-2016 роки».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кривцова О.С.


Міський голова Г.А. Кернес