УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 23.04.2012 № 1748

Про проведення фінальних змагань міського фестивалю шкільних груп підтримки у м. Харкові «Крок до Євро-2012» на майдані Свободи

З метою створення умов для організації дозвілля дітей і молоді, формування здорового способу життя серед молодого покоління та розвиток у місті Харкові руху вболівальників, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Хижняк А.В.) разом з Харківською обласною федерацією спортивної аеробіки та фітнесу (А.А. Боляк) провести 23.04.2012 року з 16.00 до 18.00 години у місті Харкові на майдані Свободи фінальні змагання міського фестивалю шкільних груп підтримки у місті Харкові «Крок до Євро -2012».

2. Звернути увагу Харківської обласної федерації спортивної аеробіки та фітнесу (А.А. Боляк) на необхідність дотримання техніки безпеки при проведенні спортивно-масових заходів у громадських місцях.

3. Запропонувати Харківському міському управлінню ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу 23.04.2012 року.

4. Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міської ради (Дульфан С.Б.):

4.1 Тимчасово припинити рух всіх видів маршрутів громадського транспорту 23.04.2012року з 14.00 до 18.00 години згідно з п.1 цього розпорядження.

4.2. Організувати рух всіх видів громадського транспорту за іншими маршрутами, які забезпечать перевезення пасажирів.

5. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.). забезпечити санітарне прибирання майдану Свободи після проведення зазначених заходів 23.04.2012 року.

6. Департаменту охорон здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів для обслуговування, в разі потреби, відвідувачів заходу на майдані Свободи 23.04.2012 року з 16.00 до 18.00 години.

7. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних дій з міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та ХМУ ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадської безпеки, правопорядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення заходів та піротехнічних спец ефектів на майдані Свободи.

8. Управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Артем'єв В.О.), Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) через засоби масової інформації ознайомити жителів м. Харкова про зміни руху транспортних засобів під час проведення змагань на майдані Свободи та вулицях міста.

9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Хижняка А.В.


Міський голова Г.А. Кернес