УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 23.04.2012 № 1750

Про проведення спортивно-масових заходів вулицями міста на честь 67-річниці Перемоги над фашистськими загарбниками

З метою відзначення 67-річниці Перемоги над фашистськими загарбниками та згідно з затвердженим календарним планом спортивно-масових заходів на 2012 рік у м. Харкові вулицями міста проводитимуться традиційні святкові спортивно-масові заходи.

Виходячи із високого рейтингу змагань, з метою створення умов для якісного проведення святкових заходів, залучення харків'ян до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації дозвілля мешканців міста, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради провести вулицями міста Харкова спортивно-масові заходи:

28 квітня

8.00 -11.00

- Майдан Свободи - вул. Сумська – майдан Р. Люксембург

Легкоатлетичний пробіг «Слобожанська Олімпійська миля -2012».

4 травня

15.00 -18.30

- Пр. 50-річчя СРСР, 2Б (Харківський міський СТК «Форум»). Багатоденна велосипедна гонка на призи газети «Вечірній Харків» - гонка-критеріум.

5 травня

10.00 - 14.30

- Бульвар Б. Хмельницького (від Московського проспекту до пр. Косіора).

Багатоденна велосипедна гонка на призи газети «Вечірній Харків» - кільцеві групові гонки (додаток 1).

6 травня

10.00 -12.30

- Старт та фініш на вул. Білої акації.

Багатоденна велосипедна гонка на призи газети «Вечірній Харків» - індивідуальна гонка на час (додаток 2).

9 травня

11.00 -13.00

- Пр. М. Жукова - бульвар Юр'єва - вул. X.Дивізій - вул.Танкопія - пр. М.Жукова.

Старт і фініш біля пам'ятника М.Жукову. Легкоатлетичний пробіг: 3 км, 10 км, 20 км (додаток 3).

2. Прийняти до відома наступне:

2.1. У підготовці та проведенні святкових спортивно-масових заходів беруть участь: Головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації (Перепелиця Д.І.), редакція газети «Вечірній Харків» (Жмиров А.І.), обласні федерації: велосипедного спорту, легкої атлетики.

2.2. Головні судді змагань: з велоспорту - Заярін О.М., з легкої атлетики - Голіус С.Т., Зудін М.Я. згідно з положеннями про змагання несуть повну відповідальність за їх проведення.

3. Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міської ради (Дульфан С.Б.):

3.1. Тимчасово припинити рух всіх видів маршрутів громадського транспорту, згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

3.2. Організувати рух всіх видів громадського транспорту за іншими маршрутами, які забезпечать перевезення пасажирів.

4. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.):

4.1. Перевірити стан шляхового покриття вулиць по маршрутах проведення змагань і при необхідності виконати його вибірковий ремонт.

5. Запропонувати міському управлінню ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) здійснити заходи по забороні руху всіх видів транспортних засобів згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

6. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) організувати координацію спільних заходів з міським управлінням ГУ МВС України в Харківської області (Болюх І.В.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку при проведенні заходів.

7. Комунальному підприємству «Харківпарксервіс» (Мандриков Д.І.) забезпечити виконання заходів, пов'язаних з тимчасовим припиненням експлуатації місць платного паркування автотранспортних засобів, згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

8. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування автомобілів швидкої допомоги з бригадами лікарів в місцях проведення змагань:

28 квітня

8.30 -11.00

- 2 автомобілі - майдан Свободи, майдан Р.Люксембург.

4 травня

15.30 -18.30

1 автомобіль, пр. 50-річчя СРСР, 2Б - Харківський міський СТК «Форум».

5 травня

10.00 -14.30

1 автомобіль, бульвар Б. Хмельницького, 4.

6 травня

10.00 -12.30

1 автомобіль, вул. Новгородська, 85.

9 травня

11.00 -13.00

- 2 автомобілі, пр. М. Жукова, 17.

9. Запропонувати Адміністраціям Дзержинського та Фрунзенського районів Харківської міської ради сприяти у підготовці та проведенні змагань з велосипедного спорту та легкої атлетики.

10. Управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Артем'єв В.О.), Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) через засоби масової інформації ознайомити жителів м. Харкова про зміни руху транспортних засобів під час проведення змагань на майдані Свободи та вулицях міста.

11. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Хижняка А.В.


Міський голова Г.А. Кернес