УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 08.05.2012 № 1953

Про проведення Всеукраїнського туру «Вболівай найкращими»

З метою підготовки до святкування пам'ятних дат, вирішення на належному рівні художньо-організаційних, технічних та інших питань, які забезпечать високу якість проведення усіх святкових заходів, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Дозволити Продюсерському Агентству «Студія звукозапису «Люксен» (О. Ксенофонтов) проведення в м. Харкові Всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими» за участю Руслани 11.05.2012 на майдані Рози Люксембург.

2. Продюсерському Агентству «Студія звукозапису «Люксен» (О. Ксенофонтов) забезпечити дотримання вимог Закону України «Про гастрольні заходи в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 15 січня 2004 року №35 «Про затвердження Порядку організації та проведення гастрольних заходів».

3. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) забезпечити надання організаційної підтримки Продюсерському Агентству «Студія звукозапису «Люксен» в організації заходу.

4. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) на договірній основі з організаторами заходу забезпечити:

4.1. Приведення у належний стан майдану Рози Люксембург.

4.2. Санітарне прибирання майдану Рози Люксембург після проведення заходу.

5. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.) на договірній основі з організаторами заходу забезпечити електропостачання сцени та сценічного обладнання під час заходу.

6. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів для обслуговування, в разі потреби, відвідувачів заходу, на договірній основі з організаторами заходу.

7. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) на договірній основі з організаторами заходу забезпечити:

7.1. Координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та ХМУ ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення заходу.

7.2. Координацію заходів КП «Муніципальна охорона» (Шовкопляс М.І.) щодо охорони сцени (в тому числі сценічного обладнання), на майдані Рози Люксембург.

7.3. Організацію руху громадського та приватного транспорту з урахуванням проведення масових заходів у центральній частині міста.

8. Департаменту транспорту та зв'язку Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення масового заходу у центральній частині міста.

9. Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (Проскурін А.М.):

9.1. Вжити в межах компетенції відповідні заходи щодо недопущення торгівлі алкогольними напоями, слабоалкогольними напоями, пивом на винесення (в тому числі у скляній та пластиковій тарі) у магазинах, підприємствах ресторанного господарства, об'єктах дрібно-роздрібної торгівлі, розташованих у місці проведення заходу.

9.2. Забезпечити встановлення біотуалетних кабін під час проведення заходу, на договірній основі з організаторами заходу.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кривцова О.С.


Міський голова Г.А. Кернес