УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 13.08.2012 № 3542

Про проведення масових суботника та недільника 18 та 19 серпня 2012 року

В місті активно ведуться роботи по підготовці до святкування Дня міста, Дня визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників та Дня Незалежності України.

Населення міста вийшло з ініціативою прийняти участь у роботах по благоустрою в рамках підготовки до урочистостей. Міська влада підтримує дану ініціативу.

З метою підготовки міста до свят, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Заступникам міського голови, керівникам виконавчих органів Харківської міської ради, головам адміністрацій районів Харківської міської ради, керівникам комунальних підприємств міста:

1.1. Організувати та забезпечити проведення в місті масових суботника та недільника 18 та 19 серпня 2012 року з залученням комунальних підприємств, установ, організацій та громадськості для здійснення заходів з благоустрою та санітарного очищення територій районів міста.

1.2. Провести відповідну роботу по залученню підприємств, установ, організацій інших форм власності до проведення робіт з благоустрою і санітарного очищення 18 та 19 серпня 2012 року.

2. Директорам комунальних підприємств: СКП «Харківзеленбуд» Блуду М.І., «Жилкомсервис» Яковлеву О.А., «Харківблагоустрій» Сливінській К.І., «Комплекс по вивезенню побутових відходів» Мустафіну В.З., «Шляхрембуд» Бурі В.Ю., «Харківводоканал» Коріньку І.В., «Харківські теплові мережі» Андрєєву С.Ю. надати підтримку в проведенні відповідної акції шляхом визначення обсягів робіт, забезпечення необхідним інструментом та відповідною технікою.

3. Координацію роботи проведення відповідних заходів покласти на Департамент комунального господарства.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови О.С. Кривцова.


Міський голова Г.А. Кернес